ביקשתם? קיבלתם! המתכון לבצק פיצה דל פחמימה
נהניתם מהפיצה שהוגשה בערב ההתרמה השנתי שלנו? בצק הפיצה דל פחמימה – ללא גלוטן וללא סוכר, על בסיס כרובית פישתן וקאשיו, ומעליו רוטב עגבניות עשיר וביתי, גבינות מוצרלה ופקורינו ותוספות של זיתים, פטריות, תירס ופלפל שיפקה.
כמובטח – הנה המתכון לבצק, כדי שתוכלו גם בבית להמשיך ליהנות!
תודה רבה לאיי בי הפקה קולינרית ושף עמנואל פרס
לבצק:
750 גרם פשתן
2400 גרם קשיו טחון לאבקה.
3000 גרם כרובית חיה, מפורקת וטחונה דק.
1300 גרם אבקת שקדים
להכנה:
משרים ל-5 דקות את הפשתן. יש להקפיד כי המים יהיו בגובה הפשתן ולא מעבר.
מערבבים את כל החומרים ביחד על להיווצרות בצק אחיד
משטחים את הבצק על נייר אפיה, משומן היטב לעובי של בין 0.5 ל-1 ס״מ.
אופים בחום של 180 עד 200 מעלות ל-10 דקות.
הופכים את הבצק האפוי על תבנית עם נייר אפיה חדש, ולא משומן.
מסירים את הנייר הישן, אופים שוב עד לקבלת צבע אחיד
בעת ההוצאה מהתנור, לפזר מלח דק.
בתיאבון!